diumenge, 29 de març del 2009

28 d'abril: vaga a l'ensenyament

La Plataforma convoca vaga el proper 28 d'abril, després de jutjar i qualificar per unanimitat "d'inacceptable" el document de Conselleria.
Al bàner següent recordem les revindicacions que ens van portar a la manifestació del 29 de novembre i que Conselleria encara no ha satisfet, provocant la convocatòria de la vaga:


dissabte, 28 de març del 2009

El Govern Valencià censura la presentació de les Trobades 2009 a la Biblioteca Valenciana





El Govern Valencià censura ara la presentació de les Trobades després que la Biblioteca Valenciana acceptara la sol·licitud fa un mes i mig. Membres d’Escola Valenciana ja havien realitzat una visita prèvia per assajar les condicions tècniques de la sala. Les Trobades 2009 estan dedicades a la promoció de la lectura en valencià.

dilluns, 23 de març del 2009

Acta de la reunió de l'AMPA del dia 2 de març de 2009

Ordre del dia de la reunió de la nova Junta de l’AMPA, constituïda oficialment el 17 de febrer de 2009:

1. Informació general:
- Coordinació de les persones encarregades de les activitats extraescolars i festes amb Concha i de la comissió econòmica amb Jesús.
- Avís de reunions de l'AMPA a la porta de l'escola 7 dies abans per assabentar als pares.
- Exposar les persones que formen la nova Junta per a que les famílies ho sàpiguen.
- Canguratge de les activitats extraescolars: queda pendent per a organitzar-lo el proper curs.
- Recollir observació per a transmetre a la direcció del Centre, que un mur del col·legi recaient al carrer Viver, està trencat i es veu l'escola des de fora.

2. Assemblea anual FAPA: El dissabte 7 de marc a les 10:30h es celebra l'Assemblea de FAPA (Federació d'APAs) a l'institut Lluís Vives de València, hi poden assistir tres membres de l'AMPA. Dins de l'ordre del dia, es tractarà el tema de la vaga, si no n'hi ha acord amb les negociacions del 5 i 11 de marc amb la Conselleria d'Educació. En cas de demanar una postura sobre la vaga, es vota que direm SI. En qualsevol cas, si es necessari es ficarà en coneixement de tot el que vulga la plataforma reivindicativa de la vaga.

3.- Presentació del tríptic de l'AMPA.

4.- Trobada escoles en valencià: Es presten les persones voluntàries per a comprar el material del taller de la Trobada del 17 de maig. Ens comuniquen que es pot vendre beguda, és una bona ocasió per a traure uns diners per l'AMPA. Es proposa que es fique un tiquet per a la paella del dia de la Trobada i així no sobre tant de menjar.

5.- Festa 25 Aniversari: La Junta de l'AMPA està convidada a l’acte institucional del 25 aniversari del col·legi.

6.- Festa fi de curs: Cal començar a pensar què es vol fer per a tindre més possibilitat d'elecció dins de la disponibilitat econòmica de l’AMPA.

7.- Bancs: S’acorda canviar a RuralCaixa, situada al carrer Torreta de Miramar, ja que no ens cobren interessos de manteniment, i ens donen 5O € i samarretes.

8.- Setmana Cultural: Es proposa organitzar jocs tradicionals de Pasqua, aprofitant la setmana Cultural. Cal coordinar-se amb la direcció del centre per buscar una vesprada.

9.- La propera reunió de l'AMPA serà el dilluns 6 d’abril de 2009.
Es recorda que els xiquets i les xiquetes queden a cura d’una monitora durant la reunió.

diumenge, 15 de març del 2009

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.