dijous, 29 d’octubre del 2009

L'AMPA mou fitxa: Carta a l'Ajuntament sobre la tanca

Josep Ricard Revert Penades amb DNI ----------, president de l´ Associació de mares i pares del CEIP Carles Salvador, ubicat al carrer Poeta Altet 19, de la ciutat de València, recollint les inquietuds, malestar i la indignació de les mares i pares del col•legi:

EXPOSA:

El passat 24 de març de 2009, després de telefonar dos vegades en representació de l´ associació de mares i pares del col•legi, vam mantindre una conversació telefònica sobre la pintura del col•legi i l´ estat de la tanca que envolta el mateix.

Referent a la pintura i veient que es celebrava el 25 aniversari del Centre, ja li vam donar la nostra opinió (insuficient i ridícula). També li vam informar de l´ estat de la tanca del col•legi que en eixe moment era lamentable, bruta, amb badalls i sense pintar.

D´ aquesta situació es va informar al representant de l´ Ajuntament en el Consell escolar del Centre del 15 de juny de 2009.

El 18 de juny l´ AMPA va decidir senyalitzar amb pintura roja les parts més danyades pel perill que suposava, increïblement als dos dies brigades de l´ Ajuntament van pintar els tros senyalitzat, però no van reparar els espais danyats.

La tanca cada dia està pitjor, la part que dona al carrer La Torreta de Miramar (davant el número 14), té uns badalls cada vegada més grans, existint un perill imminent per als nostres fills i filles , quan juguen, al pati o simplement quan passegen per ell.

El mateix passa amb els vianants, quan van tranquil•lament per la vorera, trossos de material cauen dels badalls, les pluges i el vent ajuda a que el deteriorament de la tanca siga cada vegada major i el perill de tindre un accident cada vegada més gran. .

És lamentable que l´ Ajuntament , assabentat d´ aquesta situació no prenga les mesures adients. Quan es produixca una desgràcia....com es justificarà ?.

Tant l´ AMPA, com el Consell escolar del Centre i la Direcció, hem enviat escrits per a que arreglen els desperfectes i donen una imatge digna i neta al Centre. La contestació fins a dia d´ avui, res de res.


SOL:LICITA :

Que es posen en marxa els recursos necessaris per REPARAR I PINTAR la tanca URGENTMENT.

Per obtenir una solució l´ AMPA s´ adreça a vostè en primera instància.

Degut a la importància de la nostra demanda i el perill que existeix, estem disposats a emprendre les mesures oportunes (donant difusió mediàtica de les mateixes) realitzant les accions reivindicatives que siguen necessàries per tal que SIGA REPARADA I PINTADA LA TANCA DE L´ ESCOLA.


València 26 d´ octubre de 2009.













L'AMPA mou fitxa: Carta al Conseller sobre Logopèdia

Josep Ricard Revert Penades amb DNI ----------, president de l´ associació de mares i pares del CEIP Carles Salvador, ubicat al carrer Poeta Altet, 19 de València, recollint les inquietuds i malestar dels pares i mares del col•legi,
.
EXPOSA:
.
Que des del començament del present curs i fins ara mateix, el CEIP Carles Salvador pateix la mancança de logopeda del SPE amb les greus conseqüències que comporta per poder garantir una educació de qualitat i igualitària per a tots els xiquets i xiquetes adscrits al centre.
.
Que des de la direcció del col•legi ens han comunicat a la Junta directiva de l’AMPA que estaven posant en marxa totes les gestions possibles per resoldre aquesta situació que a hores d’ara no s’ha resolt.
.
Que des de l’inici del curs i degut a la desaparició de l’especialista en logopèdia del centre, tots els alumnes que treballaven a l’aula de logopèdia, han deixat de fer-ho amb totes les implicacions i problemes que això comporta.
.
La falta de continuïtat del seguiment i treballs específics d’aquests xiquets incideix directament en la seua formació i educació per no parlar de la falta de diagnosi per als xiquets que s’han incorporat aquest curs en Educació Infantil.
.
Que la Junta directiva de l’AMPA considera imprescindible el concurs dels especialistes de pedagogia, psicologia i logopèdia a l’escola pública per poder garantir l’equitat i la igualtat d’oportunitats de tots els alumnes, recolzant la diversitat dels nostres estudiants i millorant la seua educació. I que és la Conselleria d’Educació la que ha de tenir especial atenció a l’Escola Pública per garantir un ensenyament públic de qualitat.
.
Per tot això l’AMPA,SOL•LICITA:
.
Que es posen en marxa els recursos necessaris per poder establir, enviar i garantir l’assistència d’un especialista en logopèdia per al col•legi Carles Salvador el més aviat possible.
.
Que la continuïtat de l’especialista estiga assegurada per poder garantir el seguiment dels diferents casos i intervenir d’una manera més encertada, coordinant-se tant amb el professorat com amb les famílies, millorant el procés i els resultats.
.
Per obtenir una solució l’AMPA s’adreça a vostè com a primera mesura. Degut a la importància de les nostres demandes estem disposats tant a emprendre les mesures oportunes com les accions reivindicatives que siguen necessàries per assolir els nostres objectius, que no són uns altres que els nostres fills reben una atenció especialitzada i de qualitat dins del marc de l’escola pública.
.
València a 20 d’octubre de 2009
Signat: Josep Ricard Revert Penades

dimecres, 28 d’octubre del 2009

L'AMPA mou fitxa: Carta al Conseller sobre el barracó

Josep Ricar Revert Penades amb DNI ---------- president de l´Associació de mares i pares del CEIP Carles Salvador, ubicat al carrer Poeta Altet,19 de la ciutat de València, recollint les inquietuds, malestar i la indignació de les mares i pares del col•legi,

EXPOSA:

Durant els últims quatre anys, el CEIP Carles Salvador de la ciutat de València resta a l´espera de la construcció d´un aulari d´infantil , l´ampliació de l actual menjador , la construcció d´ un espai multiusos i d´una zona coberta per a realitzar activitats d´E.F.

Fa més de dos anys l´administració educativa es va comprometre i ens va comunicar el reconeixement de la necessitat del Centre i la sol•licitud per part de la Direcció de Centre Docents de les actuacions a prendre a la nostra escola. Han passat tècnics i més tècnics, han fet mesures, projectes... i continuem igual, trucades, reunions amb el Director de Règim Econòmic de la Conselleria d´ Educació, però tot continua igual, mort.

Allò que es va encetar a l´escola com un “BARRACÓ PROVISIONAL”, ha passat a ser de forma continuada l´ aula d´ infantil de cinc anys, i ha quedat “ENQUISTAT” dins l´ infrastructura ordinària del Centre.

La Comunitat Educativa vol manifestar el seu descontent respecte a la falta de compromís de l´ Administració que de forma reiterada promet i no compleix.

SOL:LICITA:Demana la construcció immediata del ja projectat aulari d´ infantil, l´ampliació del menjador , sala multiusos i zona coberta d´ Educació Física.

Manifesta la necessitat de fer, una forta aposta per una escola pública, valenciana i de qualitat.
Lamenta la falta de serietat d´aquesta administració, que reiteradament publicista projectes que mai pensa fer realitat.
Deixa palès que se’ns ha enganyat de forma reiterada donant passos endavant i cap enrere, segons l´ interlocutor d´ aquesta Comunitat a que s´ adreça en el moment en que ho feia.

És la nostra intenció lliurar-li els fulls de signatures recollits fins al moment, amb la nostra reivindicació:

“NO AL BARRACÓ; AULARI D´ INFANTIL JA !!!!"

lo més aviat possible. Signatures recollides entre les famílies, amics i veïns... Per això li preguem, que el proper dijous 12 de novembre, tinga bé a rebren´s per a fer-li el lliurament del nostre dossier reivindicatiu.

Manifesta el seu descontent front aquesta realitat, tenint en compte que es compta amb terreny suficient, per ampliar i adaptar l´ escola, subsanant les seues deficiències actuals:

- Menjador amb espai insuficient.- Falta de zona coberta per a educació física.- Inexistència de sala multiusos.- Aulari d´ infantil no adaptat a les exigències d´ una educació de qualitat.

PERQUÈ LLUITEM PER UNA ESCOLA VALENCIANA, PÚBLICA, PLURILINGUE, VIVA, AMB UN PES IMPORTANT DE LES NOVES TECNOLOGIES, CREATIVA, PARTICIPATIVA I INVESTIGADORA, EN DEFINITIVA DE QUALITAT .

INFORMEM ALS RESPONSABLES EDUCATIUS QUE MANTINDREM CONTINUES MOBILITZACIONS FINS QUE COMENCEN ELS TREBALLS AL CENTRE I SE DONARAN DIFUSIÓ MEDIÀTICA A LES MATEIXES

València a 26 d´ octubre de 2009

dimecres, 21 d’octubre del 2009

XXXV ANYS PER UN BARRI VIU,




La Associació de Veïns de Benimaclet nació en el año 1974; mucho ha llovido desde aquellos días pero aun seguimos aquí, trabajando para el barrio, queremos celebrar nuestro feliz aniversario con vosotros, los socios y vecinos que nos habéis ofrecido siempre vuestra ayuda en todo lo que os hemos solicitado.

Para ello os invitamos a los actos que van a tener lugar el día 24 de octubre, sábado.

Por la mañana a las 11 h. tendrá lugar en el Salón de Actos del Instituto Rascanya-Antonio Cañuelo, sito en la Ronda Norte a la salida de la Avda. Alfahuir, un Debate sobre el movimiento vecinal, al cual hemos invitado al Alcalde de Oleiros (A Coruña) pueblo que le han otorgado el premio en Europa al pueblo más ecológicamente urbanístico y que está gobernado por una agrupación de izquierdas, su alcalde Angel García Seoane nos honra con su presencia; Félix López Rey, histórico del movimiento vecinal de Orcasitas (Madrid); Rafa Rivera, histórico del movimiento vecinal en Valencia; Mª José Broseta, presidenta de la Federación de Asociaciones de Vecinos de Valencia y el presidente de nuestra asociación.

Por la tarde a las 19 h, en nuestro local, tendrá lugar una Exposición de nuestra vida, documentos, carteles, revistas, fotografias, planos, etc. nuestro trabajo a lo largo de los 35 años de existencia y se estrenará un DVD que ha realizado nuestra asociación, se servirá un vino de honor.

Nos encantaría contar con vuestra presencia, los dos actos son muy importantes para nosotros y nos agradaría vernos arropados por las personas más importantes del barrio que son nuestros vecinos.

Os esperamos y os damos las gracias por vuestra atención y colaboración.

Antonio Pérez
Presidente A.VV.Benimaclet


dimarts, 20 d’octubre del 2009

SORTEIG DE NADAL Nom: 72.676

Nom: 72.676

  1. Les famílies sòcies de l´ AMPA, ja pugeu retirar les vostres participacions per al sorteig de Nadal.
  2. A cada família li corresponen 8 paperetes a 3 euros la papereta.
  3. Es podran retirar a partir del dimarts 20 d´ octubre de 9 h a 9:15 h.; de 12:30 a 12.45 i de 16:30h a 17h al despatx de l´ AMPA. En cas de no retirar-les abans del 30 d´ octubre queden a disposició de l´ AMPA.
  4. Tenim fins al dimecres 2 de desembre per a pagar-les, en cas de no liquidar-les, quedaran anul•lades les participacions.

Sort a tots i totes !!!!
La Junta de l´ AMPA

dijous, 8 d’octubre del 2009

Història d'un barracó

- CURS 2004/2005, es fa patent la construcció del BARRACÓ.
- CURS 2005/2006, s´ instal•la el BARRACÓ, amb un compromís per part de la conselleria de PROVISIONALITAT.
- 4 DESEMBRE 2006, visiten el Centre alts càrrecs d´ educació, dubten de catalogar com obra major o obra menor l´ aulari.
- 24 MAIG 2007, visita al Centre d´ altre arquitecte, es parla de pista coberta poliesportiva, infantil nova.....
- 26 JULIOL 2007, la conselleria té L´ INFORME CLAR I COMPLET, NO EN CAL ALTRE.
- 2 D´ OCTUBRE 2007, convoquen al Director del Centre i a l´ AMPA. Es parla d´ aules de 50 m2, construcció menjador escolar amb capacitat per a 150 comensals (2 torns).
-30 D´ OCTUBRE 2007. Centres docents, PRONUNCIACIÓ. Únic document FORMAL per part de la CONSELLERIA.
- 15 DESEMBRE 2008, D. Alejandro Bañeres, Director General de Règim Econòmic de la Conselleria d´ Educació ens rep al seu despatx al Director del Centre i a tres membres de l´ AMPA.
- 27 GENER 2009, visita el Centre un arquitecte tècnic.
- 2 FEBRER 2009, visita d´ altre arquitecte, parla que es pot fer l´ aulari d´ infantil a continuació de l´ edifici de primària i ampliar el menjador. ( modifica parcialment la proposta anterior de Conselleria).
- MARÇ i ABRIL 2009, trucades del Director del Centre a D. Alejandro Bañeres, (sols són ateses per la secretària).
- 13 MAIG 2009. Comencem les mobilitzacions de l´ AMPA, pengem pancarta “ NO AL BARRACÓ, AULARI D´INFANTIL JA !!!! “ .Comença la recollida de signatures
- 14 MAIG 2009. La secretària del Sr. Bañeres, es fica en contacte amb el Director del Centre.
- 18 MAIG 2009, continuem les mobilitzacions, enganxada de cartells reivindicatius.
- 21 MAIG 2009, la secretària del Sr. Bañeres es fica en contacte amb el Director del Centre, fixa data de reunió,
- 28 MAIG 2009. Assistim a la reunió el Director del Centre i tres membres de la Junta de l´ AMPA, ens comenta que per a Juny, eixirà publicat “ EL PROGRAMA FUNCIONAL” per a realitzar les obres. L´ AMPA atura les mobilitzacions.
- JUNY 2009. El Director del Centre es fica en contacte amb el Sr. Bañeres, el Director General de Règim Econòmic, li comenta que el “PROGRAMA FUNCIONAL” serà publicat a principi de setembre.
- 2 D´ OCTUBRE 2009, enviem a FAPA les mobilitzacions previstes per aquest trimestre, es fa ressò la cadena Ser i Levante- EMV.
- 7 D´ OCTUBRE 2009, comencen de nou les mobilitzacions.

*(Aquest escrit sols recull les actuacions més significatives)

JUNTA DE L'AMPA

dilluns, 5 d’octubre del 2009

9 D´OCTUBRE

9 D´OCTUBRE

RECORDEM A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE, QUE EL PROPER DIJOUS 8 D´OCTUBRE A LES 16:30 HORES, HI HAURÀ UN BERENAR AL PATI DE L´ ESCOLA.

SI TENIU BONA MÀ, PODEU FER COQUES, PASTES, ROTLLETS... I SI NO ÉS AIXÍ PODEU DUR CACAOS ,TRAMUSOS O QUALSEVOL ALTRE MENJAR TRADICIONAL.

EL CAS ÉS COMPARTIR UNA ESTONETA DE FESTA, XARRAETA I BON ROTLLET.

ANIMA´T I PARTICIPA !!!!

La Junta de l´ AMPA

NO AL BARRACÓ

NO AL BARRACÓ AULARI D´ INFANTIL JA !!!!

US RECORDEM QUE EL PROPER DIMECRES 7 D´OCTUBRE, A LES 16:30, COMENÇAREM LES NOSTRES MOBILITZACIONS:
  • PENJAREM LA PANCARTA.
  • ENGANXADA DE CARTELLS REIVINDICATIUS.

VOLEM SER MOLTS I MOLTES !!!!

dijous, 1 d’octubre del 2009

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER AL CURS 2009-2010


EXPRESSIÓ TEATRAL
HORARI: Dilluns, dimarts i dimecres de 13:50 - 14:50
PREU ACTIVITAT (€/mes): 15 € (mes 2 € de material)
ALUMNES INSCRITS:
- Dilluns (3r infantil i 1r primària): 15
- Dimarts (1r i 2n infantil): 17
- Dimecres (2n i 5é primària): 6

DIBUIX I PINTURA
HORARI: Dijous 13:50 - 14:50
PREU ACTIVITAT (€/mes): 11 €
ALUMNES INSCRITS: 13

INFORMÀTICA
HORARI: Dilluns 16:30 - 18:00
PREU ACTIVITAT (€/mes): alumnes antics: 12 € / alumnes nous: 15 €
PREU CANGURATGE (€/any): Socis AMPA: 30 € / No socis AMPA: 35 €
ALUMNES INSCRITS: 7

AERÒBIC I BALL
HORARI: Dilluns 16:30 - 17:30
PREU ACTIVITAT (€/mes): 11 €
PREU CANGURATGE (€/any): Socis AMPA: 20 € / No socis AMPA: 25 €
ALUMNES INSCRITS: 16

CANT I EXPRESSIÒ MUSICAL
HORARI: Dimecres 16:30 - 17:30
PREU ACTIVITAT (€/mes): 18 €
PREU CANGURATGE (€/any): Socis AMPA: 20 € / No socis AMPA: 25 €
ALUMNES INSCRITS: 7

BÀSQUET
HORARI: Divendres 16:30 - 18:00
PREU ACTIVITAT (€/mes): 13,50 €
PREU CANGURATGE (€/any): Socis AMPA: 30 € / No socis AMPA: 35 €
ALUMNES INSCRITS: 12

Els grups i horaris de l'activitat d'ANGLÈS serà definits pels professors.

La quota del canguratge s'abonarà en un sol pagament al compte de l'AMPA entre el dies 13 i 22 d'Octubre.

En cas de dubtes o necessitar mes informació dirigir-se a l'AMPA: carles.salvador.ampa@gmail.com.
València, 1 d’octubre de 2009

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.