diumenge, 17 de maig del 2009

Acta de la reunió de l'AMPA del dia 9 de maig de 2009

Comença la reunió de l’AMPA a les 16.45h. amb el següent ordre del dia:

En primer lloc es llig el comunicat per als pares i mares felicitant-los pel seu comportament compromès i solidari davant la jornada de Vaga del 28 d´abril, amb un 87% de xiquets i xiquetes que van secundar la jornada de vaga.

1.- Lectura i aprovació de l´acta anterior.

Per part de la Secretària es llig i s’aprova l’acta del dia 6 d´ abril.

2.- Festa fi de curs.

Les activitats contractades per la festa del 25 é aniversari del col.legi es faran la propera festa fi de curs, el dijous 18 de juny: tallers ( Grup Guixol) i música. S’acorda contractar per part de l’AMPA una altra activitat dirigida als més menuts i menudes.
El col.legi té contractades 20 taules i 100 cadires, l´AMPA acorda contractar 20 taules (20 euros taula) i 200 cadires (0,70 e), amb una despesa total de 540 euros.
Hi hauran dos persones a la porta de l´escola.

3.- Trobada.

Es demana una mostra del que es farà en el taller, per a calcular la quantitat de material que fa falta.
Les samarretes ja es poden recollir.

4 –Escola d’estiu.

Es va a passar una circular amb l’ informació de l’escola d’estiu per a apuntar-se abans del 13 de maig. El 15 de maig es passarà una altra circular per a les famílies que hagen inscrit als seus fills o filles a l´ escola d´ estiu per assistir a la reunió informativa amb Pere (responsable de Forcuin) abans del 25 de maig. Es farà arribar als inscrits/tes el programa de l’escola d’estiu.

5.- Matricula infantil curs 2009-2010.

Es ficarà el tríptic del l’AMPA en els sobres de la matrícula. En la reunió de les famílies de infantil 3 anys del proper curs, hi anirà una representació de l’AMPA, amb la finalitat d´explicar als pares i mares les avantatges de ser soci .

6.- Carnets socis AMPA.

Aquest curs s’han repartit els d’infantil 3 anys (valen per als tres anys d’infantil). A l´inici del proper curs repartir:
- als nous de 3 anys (valen per als tres cursos d’infantil).
- als de 1r. primària (valen per als dos cursos del cicle).
- als de 3r. primària (valen per als dos cursos del cicle).
- als de 5é. primària (valen per als dos cursos del cicle).


7.- Precs i preguntes.

- Josep ha tornat a parlar amb la secretària del Director Gral. de Règim Econòmic (divendres 24 d’abril), ha demanat altra vegada una reunió, han quedat que ens cridarien i que cap la setmana del 11 al 15 de maig ficarien data per rebre´ns.
- Hem arribat al 61% de socis de l´AMPA a 4 de maig.
- S´acorda fer la propera reunió de la Junta el 15 de Juny al Berlanga.


La propera reunió de l’AMPA serà el dimarts 26 de maig de 2009 a les 16,30 hores

Es recorda que els xiquets i xiquetes queden a cura d’una monitora durant la reunió.
Esta acta pot llegir-se també a la pàgina Web del col.legi dins de la secció de l’AMPA i al Bloc de l´AMPA . http/ blogdelampa.blogspot.com
Signada per:
El President i la Secretària

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.