dilluns, 8 de juny del 2009

Acta de la reunió de l'AMPA del dia 26 de maig de 2009

Comença la reunió de l’AMPA a les 16.45h. amb el següent ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació de l´ acta anterior.
Per part de la Secretària es llig i s’aprova l’acta del dia 4 de maig

2.- Mobilitzacions. “No al Barracó, aulari d´infantil ja!!!!”

Es lligen per part de Josep les mobilitzacions a realitzar durant els mesos de maig i juny:
- dimecres 27 maig, enganxada de pancartes.
- Dimecres 3-10 i 17 de juny de 9 a 9:10h. concentració voluntària de tota la comunitat educativa davant el barracó amb xiulets.
- Divendres 19 de juny, dur les signatures recollides a la Conselleria d´ educació i a la Direcció General de Règim Econòmic (córrer la veu i acudir la màxima gent possible).

Després de moltes cridades al Sr. Alejandro Bañeres demà dijous 28 de maig ens rep en Conselleria, per part del Centre hi acudirà Ernesto i per part de l´ AMPA, Pilar Boix, Rosa María i Josep.

Per aquestes mobilitzacions estan avisats els mitjans de comunicació.

3.- Escola d´ estiu.
El passat 19 de maig es va realitzar la reunió de l´ escola d´ estiu , va vindre Pere Pau de Forcuin i mares i pares que han elegit aquesta opció. Ha eixit una mitjana de 20 xiquets/tes per torn i al menjador un 19, menys la segona quinzena de juliol que es queda amb 11.
Hem parlat amb Pere i el proper curs demanarem subvencions per l´ escola d´ estiu i per l´ escola matinera, s´ aprova per part de l´ AMPA que si la concedeixen ens quedaríem un 10% de la quantitat individual a les famílies de fora del col·legi i de les que no són socis.
Les famílies ingressaran la reserva (35 euros) en el compte de Forcuín i la resta al compte de l´AMPA.

El President i la secretària

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.