dimarts, 18 de gener del 2011

III JORNADA REIVINDICATIVA, DIMECRES 19 GENER

Estimades mares i pares:

En la passada Assemblea de l´AMPA del 13 de desembre, es va acordar, reprendre de nou les mesures reivindicatives en relació a diverses obres pendents de remodelació del Centre i a la construcció del nou aulari d´Infantil, ja que ens han demostrat una vegada més que la Conselleria d´Educació, no compleix mai el que diu.

El 27 de maig de 2010, per última vegada, tècnics de la Conselleria d´Educació van visitar l´escola, li van mostrar al Director del Centre, el projecte preparat per a la nostra escola, van comentar que a finals de setembre, el projecte, estaria aprovat i que a finals d´any,(si existeix una partida) podrien començar les obres de remodelació al Carles Salvador.

Durant eixe temps, tant el Director del Centre, com el President de l´AMPA, han estat intentant parlar amb el Sr. Florez i la Directora General Sra. MªJosé Vargas, enviant continues notificacions, correus electrònics i registres d´entrada . Mai ens han contestat, sempre el mateix, “ le trasmitiré a la Directora General su llamada”.

Són vora a sis anys de reivindicacions, de demanar el que és nostre. Fa més de tres anys l´ administració es va comprometre i ens va comunicar EL RECONEIXEMENT DE LA NECESSITAT DEL CENTRE DE REALITZAR LES OBRES ADÍENTS I LA SOL.LICITUD PER PART DE LA DIRECCIÓ DE CENTRES DOCENTS de les actuacions a prendre a la nostra escola. Han passat tècnics i més tècnics, han hagut dos Directors Generals (Sr. Alejandro Bañares i Sra Mª José Vargas), i tot va igual, es a dir NO VA, ENS IGNOREN.

Mentre tant els nostres fills i filles pateixen les deficiències del Centre, en matèria d´ instal·lacions amb un menjador vell i superpoblat (tenint que fer torns ràpids), l´alumnat de 5 anys continuen en l´ENQUISTAT BARRACÓ, l´alumnat en general, i els pares en particular no tenim cap espai digne on poder realitzar les nostres activitats en grup ( teatre, conferències, exposicions, reunions, Assemblees....). Les festes que realitzem a l´escola, estan sempre pendents del temps (darreres festes de Nadal, 25è aniversari...).

PER LA FALTA DE COMPROMIS DE L´ADMINISTRACIÓ!!!!

PER LA INCOMPETÈNCIA DE LES AUTORITATS EDUCATIVES!!!!

PER UN CARLES SALVADOR DIGNE, PÚBLIC I EN VALENCIÀ !!!!

CONVOQUEM A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA:

EL PROPER DIMECRES 19 DE GENER DE 9h A 9:30h

A QUEDAR-NOS A LES PORTES DEL CENTRE AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES PER A REIVINDICAR DE NOU, LA SOLUCIÓ IMMEDIATA A LES NOSTRES JUSTES REIVINDICACIONS I LES PROMESES INCOMPLIDES DE LA CONSELLERIA D´EDUCACIÓ.

La Junta de l´AMPA

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.