dimecres, 23 de març del 2011

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DEL 28 DE MARÇ

REUNIÓ AMPA 28 MARÇ DE 2011 16:40 h

1.-LECTURA I APROBACIÓ SI ESCAU DE L’ ACTA ANTERIOR. (5 minuts)

2.- PRESENTACIÓ DE LA NOVA JUNTA DEL AMPA. Objectius, assemblees i consell escolar. Dossiers per a noves matrícules. (10 minuts)

3.- OMPLIR INSTÀNCIA per a presentar en Conselleria. Nous càrrecs de vocals. (10 minuts).

4.-TORN DE PARAULA. Cada responsable d’un àrea parla dels temes pendents en aquest moment. (Extraescolars, cultura, festes, instal·lacions, altres) (1-2 minuts cada torn de paraula). (5-10 minuts)

5.- PRESSUPOST. (5 Minuts)

6.- TROBADES A BORBOTÓ. Formar un grup per a preparar taller. Cal demanar ajuda per a la jornada del 17 d’abril. (10 minuts)

7.- SETMANA CULTURAL. (18-20 de maig). Decidir els actes que es poden fer, dia del llibre, dinar, berenar, altres... (10 minuts)

8.- EXTRAESCOLARS. Comentar el treball que s’ha de fer a partir d’ara per a preparar les activitats del proper curs i el pagament del canguratge. Proposar o no escola de Pasqua. (5 minuts).

9.- REVISTA. Explicar la idea i decidir si cal fer-la. (3 minuts)

10.- FESTA FÍ DE CURS. A partir del pressupost assignat, formar grup per a buscar activitats. Parlar amb CIM. (3 minuts)

11.- MURAL al pati dels alumnes de 6é de primària (3 minuts)

12. SUGGERIMENTS, PRECS I PREGUNTES (5 minuts)

18 hores. Fi de la sessió.

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.