dijous, 17 de desembre del 2009

18 de desembre: Jornada Reivindicativa

Estimades mares i pares:
El passat 13 de novembre, vam dur a terme una Jornada reivindicativa, demanant a l’Administració educativa COMPROMÍS, COHERÈNCIA i DIGNITAT, davant les NECESSITATS QUE TENIM, QUE SÓN REALS I ESTAN RECONEGUDES PER LA MATEIXA CONSELLERIA.
Les nostres reivindicacions, són ignorades per aquesta INCOMPETENT administració educativa.
Des de la 1a Jornada reivindicativa hem telefonat al Sr. ALEJANDRO BAÑARES (Director General de Règim Econòmic de la Conselleria d’Educació), set vegades, li hem lliurat per registre d’entrada tres sol•licituds exigint-li una reunió per a que ens informe de l’estat del projecte de l’aulari d’infantil, ampliació del menjador, aula multi usos i la retirada del Barracó....fins aleshores, sols hem rebut dos incoherents trucades al President de l’AMPA, dient que entenia la indignació de la Comunitat Educativa.
Respecte a la falta d’especialista en logopèdia, hem parlat sis vegades amb el Sr. ANTONIO RAMOS (Cap de Departament de necessitats educatives especials), amb la Sota directora Territorial, i diuen que el problema..... els diners, NO TENEN UN EURO, li passen la pilota a Hisenda, fins que no aproven la partida, no tindrem Especialista a l’escola, mentrestant, els/les nostres alumnes NO PODEN REBRE TOTES LES ATENCIONS EDUCATIVES QUE NECESSITEN, la mateixa Administració sap que fins i tot estan incomplint les seues lleis, en aquest cas “l’Ordre 16 juliol de 2001, publicada al DOGV 4087”. NO les compleixen per la FALTA DE PREVISIÓ, per la FALTA DE RESPECTE CAP L’ENSENYAMENT PÚBLIC, per la INCOMPÈTENCIA D’AQUESTA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, que tan sols valora els grans esdeveniments deixant d’atendre les necessitats de les escoles, per l’OBSCURANTISTA ACTUACIÓ de persones com el Sr. Alejandro Bañares i el Sr. Antonio Ramos, que menteixen més que parlen.
* PER LA FALTA DE COMPROMÍS DE L’ADMINISTRACIÓ !!!!
* PER LA INCOMPETÈNCIA DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ!!!!
* PERQUE SEMPRE ENS ENGANYEN, I MAI ENS FARAN CALLAR!!!!

CONVOQUEM DE NOU A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA, EL PROPER DIVENDRES 18 DE DESEMBRE DE 9 A 9:30, A QUEDAR-NOS A LES PORTES DEL CENTRE AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES, REIVINDICANT DE NOU, LA SOLUCIÓ IMMEDIATA A LES NOSTRES JUSTES REIVINDICACIONS. Veniu amb xiulets, samarres grogues......... i ganes, moltes ganes de reivindicar.

La Junta de l'AMPA

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.