dimarts, 21 d’abril del 2009

Acta de la reunió de l'AMPA del dia 6 d'abril de 2009

Comença la reunió de l’AMPA a les 16.45h. amb el següent ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació de l´ acta anterior.

Per part de la Secretària es llig i s’aprova l’acta del dia 2 de març.

2.- Estat de comptes.

La tresorera reparteix un full amb el balanç econòmic del curs 2008-2009 fins el 6 d´abril de 2009. Balanç estimat perquè encara no s’acabat el curs. Després de les explicacions, s’aprova l´estat de comptes.

3.- Plataforma per l´ensenyament públic, 28 d´abril Vaga.

-Vaga del dia 28. Convocada per la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic. Es llig la carta enviada per FAPA i personalitzada per la Junta de l´AMPA del Carles Salvador per enviar-la als pares i mares el 22 d´abril.
-Tota l’informació que envia FAPA està publicada en la pàgina web de l’escola dins de la secció de l’AMPA i en el Bloc de l´Associació de mares i pares, http://blogdelampa.blospot.com/ .
-La manifestació serà el dia 28 a les 19 hores a la Plaça Manises, quedarem a les 17 hores a la porta del col.legi per anar junts i juntes.
-Es demana si alguna persona present en la reunió pot dur cartells de la PLATAFORMA sobre la vaga, per a penjar-los en la porta de l´escola.
-Es queda per al dia 23 d´abril a les 16:30 h. per fer la pancarta que portarem a la manifestació. A partir d´eixe dia ficarem als nostres fills i filles samarreta groga per tal d´encetar les accions de les mobilitzacions.

4 -Festa fi de curs.

Es deixa aquest tema per tractar-lo el dijous 23 d´ abril en la reunió de la Junta.

5.- Precs i preguntes (altres temes).

a .- Xocolatada i jocs tradicionals. No hi havia dies per a fer els jocs tradicionals en la setmana cultural i es planteja fer-los el dijous 30 d’abril, però amb un calendari tan carregat (vaga 28 d´abril, trobades 17 maig, informació activitatas extraescolars..........es deixa per a més endavant, possiblement el 29 maig i en lloc de xocolatada, “ orxata i fartons “. Cal concretar-ho
b.- Subvenció. Hem anat a Consum (Pilar Vilaplana) i ens donarà 60 € per a la festa fí de curs d’enguany. Cal comunicar-ho amb temps el proper curs, doncs ens han comentat que es faran càrrec de la xocolatada que cada any celebra l´AMPA.
c.- Contactes amb Conselleria. Josep ha intentat contactar amb el Director General de Règimen econòmic de la Conselleria (Alejandro Bañeres) per a saber l´ estat actual del projecte de reformes al col-legi, però no ha aconseguit parlar amb ell, la idea és , anar una representació de mares i pares per a demanar informació i exigir la construcció del nou “aulari d´infantil”.
d.- Extraescolars. Pilar Boix informa que es passarà una enquesta per a veure quines són les activitats extraescolars més demanades per al curs 2009-2010 i concretar els grups i espai necessari per poder realitzar-les. Aquesta enquesta es repartirà a l´alumnat el proper dimats 21 d´abril, per a tornar-lo el divendres 24.
e.- Trobades. Cal quedar per a preparar els tambors per a la cercavila. Segons informa Mònica cal anar els dies 6 o 7 maig per a recollir les carpetes i samarretes. El dia 15 de maig es donaran els premis Sambori a les 18 h al Cine Cervantes de Benimamet. El dia 17 és la Trobada.

La propera reunió de l’AMPA serà el dilluns 4 de maig de 2009 a les 16,30 hores.

Es recorda que els xiquets i xiquetes queden a cura d’una monitora durant la reunió.
Esta acta pot llegir-se també a la pàgina Web del col.legi dins de la secció de l’AMPA i al Bloc de l´AMPA: http://blogdelampa.blogspot.com/

Signada per:
El President i la Secretària

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.