dimecres, 8 d’abril del 2009

Carta a les mares i als pares sobre la vaga del 28 d'abril


Estimades mares i pares de l’escola pública CARLES SALVADOR:

Ens dirigim a vosaltres a través de la vostra associació per a informar-vos i demanar-vos que el dia 28 d’abril no porteu els vostres fills/es a l’escola.

Des que es va començar a implantar-se la LOE (llei orgànica d’educació) al nostre territori, la Conselleria no ha atès en cap dels seus decrets la veu del CEV (Consell Escolar Valencià) on hi estem representats tots els membres de la comunitat educativa.

Són moltes les demandes que dia a dia li estem fent a la Conselleria d’Educació, però la resposta sempre es insatisfactòria. Hem fet tancaments, concentracions, escrits i peticions, vam arribar a fer la manifestació més nombrosa dels últims temps envers l’educació, però no ha sigut suficient, no es donen per al·ludits i continuen fent la política educativa al seu gust i sense contar amb cap dels components que hi formem part: pares/mares, professorat i alumnat.

A la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública hem decidit tancar per un dia els centres públics i necessitem la vostra col·laboració
Cada mestre que decideix fer vaga, com no pot ser d’altra manera perd part del seu sou amb aquesta vaga. Nosaltres us demanem que aquest dia no porteu els xiquets/xiquetes a l’escola i per la vesprada vos uniu a la manifestació que es farà a les capitals centrals de província.

Pensem que quan els nostres fills i filles estan malaltets/tes, no es duguem a escola, ara, L´ ESCOLA PÚBLICA ESTÀ MALALTA.

Com tampoc pot ser d’altra manera als centres hi hauran serveis mínims per a aquells pares i mares que els siga impossible deixar els xiquets/es en casa, o no s´ afegeixen a la vaga, ja us diran com es farà.

Perquè no podem estar parats/des, perquè no volem que els nostres fills/es estudien en barracons crònics, perquè volem atenció per als xiquets/tes en necessitats especials, perquè volem que realment s’ensenyen les llengües estrangeres, perquè volem que pugen decidir acabar els estudis amb la llengua que demanen, perquè volem una xarxa de 0-3 anys realment pública, perquè volem acabar amb el fracàs escolar, perquè volem una democràcia real als centres, etc...per tot el que no s’està fent be i ho acaben pagant els nostres fills i filles, us demanem que el dia 28 d’abril tanquem els centres públics i demostrem la nostra disconformitat amb aquest nefast sistema educatiu implantat al nostre territori.

El color que representarà les mobilitzacions serà, el groc, us demanem que el dia 23 d´ abril, dia del llibre, fiquem als nostres fills i filles samarreta groga i engalanem amb un llaç el nostre balcó o les nostres finestres, i des d´ eixe dia fins al dia 28, el groc siga el nostre color reivindicatiu.

GRÀCIES per avançat, us esperem a la manifestació de les 7 de la vesprada a la plaça Manises de València.

Rebeu una forta abraçada de la junta directiva de FAPA-VALÈNCIA i de l’ AMPA del col·legi CARLES SALVADOR.

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.