dimarts, 28 d’abril del 2009

Dia de vaga

Quina llàstima! Fa un dia fantàstic i, no obstant això, la deixadesa de l'administració (altra vegada i van...) ens obliga a protestar. Aconseguirem alguna cosa? No ho sé.

Estic ací, a la meva casa, amb les meues xiquetes i pense que no sé si val la pena alçar la veu si ningú escolta a l'altre costat. Encara que així fora, el que també em sembla segur és que sense algun tipus de mobilització no anem a aconseguir res.

Gràcies a tots els quals avui, com jo, també estigueu de vaga. No ho penseu més, clar que val la pena!.

Ben cordialment


PD: Algunes raons per a fer vaga que sembla no són d'importància per a la Generalitat Valenciana: La creació d'una xarxa pública de centres de 0 a 3 anys, més llocs de treball per a docents, educadors i fisioterapeutes, la matrícula no selectiva, més especialistes en llengües estrangeres, el plurilingüisme, l'eliminació d'aules en barracons o concloure amb el fracàs escolar amb mesures seriòses.

1 comentari:

Tercera Opinión ha dit...

Hola, en relación a la manifestación del día 28 de abril, te invito a leer mi artículo sobre la educación en la Comunitat Valenciana:

LA MALA EDUCACIÓN:
http://www.terceraopinion.net/2009/05/03/la-mala-educacion/

Un saludo.

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.