dimecres, 28 d’octubre del 2009

L'AMPA mou fitxa: Carta al Conseller sobre el barracó

Josep Ricar Revert Penades amb DNI ---------- president de l´Associació de mares i pares del CEIP Carles Salvador, ubicat al carrer Poeta Altet,19 de la ciutat de València, recollint les inquietuds, malestar i la indignació de les mares i pares del col•legi,

EXPOSA:

Durant els últims quatre anys, el CEIP Carles Salvador de la ciutat de València resta a l´espera de la construcció d´un aulari d´infantil , l´ampliació de l actual menjador , la construcció d´ un espai multiusos i d´una zona coberta per a realitzar activitats d´E.F.

Fa més de dos anys l´administració educativa es va comprometre i ens va comunicar el reconeixement de la necessitat del Centre i la sol•licitud per part de la Direcció de Centre Docents de les actuacions a prendre a la nostra escola. Han passat tècnics i més tècnics, han fet mesures, projectes... i continuem igual, trucades, reunions amb el Director de Règim Econòmic de la Conselleria d´ Educació, però tot continua igual, mort.

Allò que es va encetar a l´escola com un “BARRACÓ PROVISIONAL”, ha passat a ser de forma continuada l´ aula d´ infantil de cinc anys, i ha quedat “ENQUISTAT” dins l´ infrastructura ordinària del Centre.

La Comunitat Educativa vol manifestar el seu descontent respecte a la falta de compromís de l´ Administració que de forma reiterada promet i no compleix.

SOL:LICITA:Demana la construcció immediata del ja projectat aulari d´ infantil, l´ampliació del menjador , sala multiusos i zona coberta d´ Educació Física.

Manifesta la necessitat de fer, una forta aposta per una escola pública, valenciana i de qualitat.
Lamenta la falta de serietat d´aquesta administració, que reiteradament publicista projectes que mai pensa fer realitat.
Deixa palès que se’ns ha enganyat de forma reiterada donant passos endavant i cap enrere, segons l´ interlocutor d´ aquesta Comunitat a que s´ adreça en el moment en que ho feia.

És la nostra intenció lliurar-li els fulls de signatures recollits fins al moment, amb la nostra reivindicació:

“NO AL BARRACÓ; AULARI D´ INFANTIL JA !!!!"

lo més aviat possible. Signatures recollides entre les famílies, amics i veïns... Per això li preguem, que el proper dijous 12 de novembre, tinga bé a rebren´s per a fer-li el lliurament del nostre dossier reivindicatiu.

Manifesta el seu descontent front aquesta realitat, tenint en compte que es compta amb terreny suficient, per ampliar i adaptar l´ escola, subsanant les seues deficiències actuals:

- Menjador amb espai insuficient.- Falta de zona coberta per a educació física.- Inexistència de sala multiusos.- Aulari d´ infantil no adaptat a les exigències d´ una educació de qualitat.

PERQUÈ LLUITEM PER UNA ESCOLA VALENCIANA, PÚBLICA, PLURILINGUE, VIVA, AMB UN PES IMPORTANT DE LES NOVES TECNOLOGIES, CREATIVA, PARTICIPATIVA I INVESTIGADORA, EN DEFINITIVA DE QUALITAT .

INFORMEM ALS RESPONSABLES EDUCATIUS QUE MANTINDREM CONTINUES MOBILITZACIONS FINS QUE COMENCEN ELS TREBALLS AL CENTRE I SE DONARAN DIFUSIÓ MEDIÀTICA A LES MATEIXES

València a 26 d´ octubre de 2009

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.