dimarts, 19 de gener del 2010

Logopeda: la improvisada solució del govern valencià

Estimades famílies:

L´ Administració Educativa ha donat resposta a les nostres reivindicacions respecte a la demanda d´ un especialista de logopèdia que atenguera a l´ alumnat que durant els últims cursos estan rebent aquest servei , i a tots i totes aquells/es que previ un procés diagnòstic pogueren necessitar-lo, DE LA FORMA MÉS ABSURDA POSSIBLE.
Adüint que Conselleria d´ Hisenda no dona autorització per a la contractació d´ aquest especialista i com “SOLUCIÓ TEÒRICAMENT PROVISIONAL”. La Conselleria d´ Educació utilitzant una POLÍTICA D´IMPROVISACIÓ, amb FALTA DE PREVISIÓ i ESCÀS RESPECTE PER L´ ENSENYAMENT PÚBLIC, aporta les següents solucions:
  • Autoritza que la persona que treballava com logopeda durant els darrers cursos, acudisca al CEIP Carles Salvador unes 6 o 7 hores setmanals.
  • Aquesta especialista prestava actualment servei en altres centres, que queden desatesos, és a dir, DESVESTEIX UN SANT PER VESTIR-NE ALTRE.
  • Redueix l´ horari d´ atenció, que durant els darrers cursos era de mitja jornada (12,5 hores), a unes 6 o7 hores i sols podrà atendre a l´ alumnat d´ E.I. de 4 i 5 anys.

Aquesta és en definitiva L´ ESPERPÈNTICA resposta a les nostres reivindicacions que no poden ser altres que tindre al menys un especialista en logopèdia com a mínim a mitja jornada (12,5 hores lectives setmanals) de forma immediata !!!!.


Com AMPA, ens preguntem, i li preguntem a la Conselleria:

  • Per què al juny de 2009, a l´ especialista que hi havia al Carles Salvador, se li obligà a deixar d´ atendre als xiquets i xiquetes que rebien logopèdia, interrompen els tractaments i ara a aquesta professional se li obliga a rependre el seu treball de forma parcial ?
  • Prioritzaran els criteris i marcaran el nombre de casos concrets que aquesta especialista pot atendre ?. (podent, si és així, desestimar de forma unilateral altres que el Centre consideraria que haurien d´ estar atesos i ateses).
  • On està la previsió de recursos raonable de la Conselleria ?
  • No és açò un agravi comparatiu fomentat per l´ Administració Educativa, entre l´ alumnat d´ una mateixa escola i entre l´ alumnat d´ escoles diferents ?.


..........I com AMPA, puntualitzem:

  • Nosaltres no hem lluitat per aquesta forma esperpèntica de resolució.
  • Nosaltres no volem que xiquets i xiquetes d´ altres escoles estigen desatents parcialment per l´ especialista en logopèdia, per culpa d´ una incompetent política Educativa, que dia enrere dia ens té acostumats aquesta Conselleria.
  • Nosaltres no volem un tros de logopeda, volem el que ens pertoca, i per això hem mantingut reunions, telefonades, circulars, escrits per registre d´ entrada amb el Sr. Antonio Ramos (cessat el 15 de gener), li ho hem dit moltes vegades, i li ho direm ara, al Director General de Personal.
  • Nosaltres volem UN ENSENYAMENT PÚBLIC, VALENCIÀ I DE QUALITAT, lluitarem per l´ escola pública, i estarem vigilants per a que els nostres fills i filles tinguen el que es pertoca.
La Junta de l´ AMPA

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.