diumenge, 17 de gener del 2010

Solidaritat amb Haiti


L'AMPA del Carles Salvador vol afegir-se a les mostres de solidaritat amb el poble haitià, que està patint una tragèdia. Hem pensat fer una aportació a Unicef per poder col·laborar amb els que treballen amb els infants.
Son moltes les institucions i les ONGs que treballen de valent en aquestes circumstàncies i pensem que és important que col·laborem amb elles. Segurament molts de nosaltres ja ho haurem fet a títol personal.
Més important encara és fer partíceps del nostre món als nostres fills i que aprenguen a ser solidaris amb els que no tenen res o han perdut quasi tot a una catàstrofe com aquesta. En aquest sentit volem animar a tots els xiquets i xiquetes del Carles Salvador que facen les seues xicotetes aportacions a una vidriola que posarem a consergeria. És una oportunitat per a que aprenguen a compartir, solidaritzar-se i col·laborar. No importa la quantitat de l'aportació, sino que, amb aquest gest guanyarem tots: els haitians amb el nostre suport i nosaltres enriquint l'educació dels nostres fills.



Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.