dilluns, 8 de febrer del 2010

Comunicat enviat a l'Associació de Comerciants, a l'Associació de Veïns i a l'associació Benimaclet viu

Benvolguts amics: president de l’Associació de comerciants de Benimaclet, José Andrés Gil i president de l’associació de veïns de Benimaclet, Antonio Pérez.
Com a representant de l’AMPA del CEIP Carles Salvador, i escoltant la veu UNÀNIME de l’Assemblea de la nostra Associació de mares i pares del passat dijous 4 de febrer, en el punt que feia referència a la "Ruta Segura", dins de la Trobada 2010 a Benimaclet.


Comunicar-vos la nostra indignació de com s’han dut a terme les coses. En primer lloc manifestar-vos que al mes de novembre en una reunió de "Benimaclet Viu" nosaltres com AMPA vam proposar ficar "escoles de Benimaclet", al costat dels logos de "Benimaclet viu", "Associació de veïns" i "Associació de comerciants".

A principis de desembre comencen a prendre cos les rutes, però tan sols la “Ruta segura” del Pare Català, des de la nostra Associació s’envia un correu electrònic demanant explicació sobre el fet, el 5 de desembre a les 00:10:09 rebem contestació de Q, aquesta resposta no és gens convincent per a nosaltres, doncs es parla de zona d’influència del Carles i del Benimaclet. Tots sabem que la zona de les escoles de Benimaclet és la 14 (des de l’Avinguda de Catalunya, passant per Primat Reig, Alfahuir, fins al terme d’Alboraia).

En aquest correu gens aclaridor, se’ns comenta que els comerciants tenen presa pel tema de la campanya de Nadal, de manca d’informació..........agilitzar la qüestió.................. en fi.

Resultat: avui dilluns 8 de febrer (dos mesos després), donem una volteta per eixa famosa zona d’influència del Carles Salvador, i ens trobem lo següent:

- Canada House ( C/ Emili Baró nº 67), ruta del Pare Català.

- Redfarmacia (Emili Baró nº 60), sense cartell ruta i no saben res.

- Viajes Ibéria (C/ Emili Baró nª61), sense cartell.

- Cristaleria Baró (Emilio Baró nº 61), amb ruta del Pare Català.

- Libreria – Papeleria Pasqui ( C/ Salvador Almenar nº2) no saben res.

- Loterias y apuestas.. (C/ Emilio Baró 57) no saben res.

- Ferreteria Jorquera (C/ Emilio Baró 57), no saben res.

- Òptica Insa ( C/ Emilio Baró 49) amb ruta del Pare Català.

- Pinturas Jusan ( C/ Emilio Baró 45) amb ruta del Pare Català.

- Tintoreria Isabel ( C/ Albocàsser 2) amb ruta del Pare Català.

- Tarteria Isa (C/ Dolors Marqués 30) no en saben res.

- Carnisseria Andrés ( C/ Albocàsser 2), no en saben res.

- Farmacia Rausell-Regaño (Poeta Altet 13) no en saben res.

- Sabateria Angelets ( C/ Reverend José Mª Pinazo) no res

- Eme o Eme ( C/ Dolors Marques 28), amb ruta del Pare Català.

- Alba i Alba ( Torreta de Miramar 5), amb ruta del Pare Català.

I no en fiquem més per a no fer la llista més llarga.

Incomprensiblement, hi han comerços que estan a menys de 40 metres del CEIP Carles Salvador, esperem que siguen comerços d’influència del Carles Salvador .

Per tot l’exposat, decidim no acudir a les reunions de “Benimaclet viu” fins que els nostres fills i filles, tinguen com la resta “la Ruta Segura d’escoles de Benimaclet”.

Atentament us saluda

La Junta de l’AMPA

A València a 8 de febrer de 2010

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.