dijous, 25 de febrer del 2010

Fax enviat per l'AMPA a la directora general de régim econòmic

Conselleria d´ Educació i Ciència
Directora General de Règim econòmic
Sra. Mª José Vargas Molina
Josep Ricard Revert, president de l´ Associació de mares i pares del CEIP Carles Salvador, ubicat al carrer Poeta Altet, 19 de la ciutat de València, recollint les inquietuds, malestar i la indignació de les mares i pares del col·legi.

EXPOSA:
Durant els últims quatre anys, el CEIP Carles Salvador de la ciutat de València resta a l´ espera de la construcció d´ un aulari d´ infantil, l´ ampliació de l´ actual menjador, la construcció d´ un espai multiusos i d´ una zona coberta per a realitzar activitats d´ E.F.. Fa més de dos anys l´ administració educativa es va comprometre i ens va comunicar el reconeixement de la necessitat del Centre i la sol·licitud per part de la Direcció de Centres Docents de les actuacions a prendre a la nostra escola. Han passat tècnics i més tècnics, han fet mesures, projectes ... i continuem igual, trucades del president de l´ Associació (més de 20 fins a desembre de 2009), dos trucades del Sr. Alejandro Bañares al President de l´ AMPA, trucades del Director del Centre , reunions amb l´ anterior Director General de Règim Econòmic..(les darreres, el 28 maig 2009 i el 21 de desembre de 2010 amb el Sr. Armando Flores, on ens va ensenyar un projecte de les actuacions a prendre a la nostra escola.) Allò que es va encetar a l´ escola com “UN BARRACÓ PROVISIONAL”, ha passat a ser de forma continuada l´ aula d´ infantil de cinc anys, i ha quedat “ENQUISTAT” dins l´ infrastructura ordinària del Centre. Les mares i els pares de l´ alumnat de 4 anys,( que el proper curs tenen que anar al barracó), es negen a que els seus fills i filles estigen escolaritzats en un contenidor de persones, per això el 14 de novembre de 2010, vam lliurar al Sr. Alejandro Bañares i al Conseller d´ Educació, després d´ una Jornada reivindicativa, un manifest acompanyat de 1.500 signatures, on exigiem la construcció immediata del ja projectat aulari d´infantil, la sala multiusos, l´ ampliació del menjador i zona coberta per a Educació Física.

SOL·LICITA:
Poder ser rebuts per la Directora General de Règim Econòmic, lo més aviat possible.

València 24 de febrer de 2010

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.