dijous, 4 de març del 2010

Ja tenim logopeda al Carles Salvador

Volem comunicar-vos que, des d'ahir mateix, el centre té adjudicada una mestra en audició i llenguatge que, fins a la fi de curs, treballarà a l'escola a jornada completa.
Durant la reunió que vam mantenir menbres de l'AMPA amb la cap de necessitats educatives especials, el passat dimarts, ens va communicar que en uns dies ja tindriem un especialiste treballant al centre. I aquesta possibilitat s'ha fet realitat després de mesos de treball i de reivindicar els drets dels nostres fills mitjançant escrits, reuinions i manifestacions. Els esforços realitzats han donat els seus fruïts i la resta de curs tots els xiquets i xiquetes que necessiten treballar amb la logopeda podran fer-ho i després de mesos d'espera els xiquets d'educació infantil de 3 anys rebran la diagnosi que els permetrà poder treballar amb la logopeda el més aviat possible. Valorem d'una manera molt positiva com s'ha desenvolupat el tema de la mestra d'audició i llenguatge i que les nostres justes reivindicacions hagen arribat a bon port. Aquestes batalles guanyades ens donen més forces per continuar lluitant per una escola digna, igualitaria i plural. Volem que els nostres fills puguen gaudir dels seus drets amb normalitat i no com una excepció i per això continuarem reivindicam tot allò que considerem que no funciona com cal al centre i a l'escola pública. Agraïnt la vostra col·laboració i recolzament,

La Junta de l'AMPA

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.