diumenge, 12 de juny del 2011

MANIFESTACIÓ PER L'ESCOLA PÚBLICA 18 DE JUNY A LES 18 H. EN SANT AGUSTÍ




Des de FAPA València hem rebut la convocatòria de la manifestació del proper dissabte 18 de juny convocada per la Plataforma per l'Ensenyament Públic. Publiquem l'escrit que ens han fet arribar amb les reivindicacions per una escola pública, de qualitat i en valencià. Així mateix us encoratgem a participar-hi:

Benvolgudes AMPAs:

  Tots i totes som conscients de les últimes agressions a l'escola pública. Totes i tots sabem que cal plantar-li cara a aquesta Conselleria que s'ha proposat anar massacrant tot el concernent a ella.

 Tots i totes rebutgem la cessió de sòl públic per a empreses privades.

 Totes i tots volem que els nostres fills i filles estudien en unes condicions dignes, amb les instal·lacions adequades, amb el professorat necessari, sense increments de ràtios, en la llengua que desitgen…

 S'havia valorat fer una festa lúdica reivindicativa per l'escola pública, però després de les últimes ocurrències de Font de Mora, amb l'anunci de l’inici del seu pla de plurilingüisme, que és un altre atac més, aquesta vegada un atac frontal a la nostra llengua, la Plataforma va decidir canviar aquesta festa per una manifestació el dissabte 18 de juny,  ja que els últims esdeveniments així ho requereixen.

  Sabem que les retallades en professorat van a afectar directament a la qualitat de l'ensenyament que van a rebre les nostres filles i fills, ja que tenim constància que van a fusionar-se   grups de valencià amb grups de castellà, van a incrementar-se les ràtios en totes les etapes, van a continuar desapareixent els professors de compensatòria i els de suport, tot açò unit a la falta de places escolars en molts centres, que va a obligar, una vegada més, a crear unitats en espais comuns o a instal·lar-nos algun barracó al pati (si és que encara ens cap), creant un greu problema organitzatiu en els centres.

 Com en els Consells Escolars de finalització de curs se'ns va a informar de les possibles retallades que van a aplicar-se  en els nostres centres, així com de si van a ampliar-se les unitats, se'ns va a col·locar algun barracó o qualsevol altra incidència, vos agrairíem que ens ho comunicàreu, per tal de poder fer un bon estudi de la situació de tots els centres.

Gràcies per tot i VOS ESPEREM AMB LES VOSTRES PANCARTES
DISSABTE 18 DE JUNY A les 18 HORES EN SANT AGUSTÍ.

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.