dimarts, 28 d’abril del 2009

Un èxit: Les mares, pares, xiquets i xiquetes del Carles Salvador hem complit.

Companys i companyes, us informe que en la nostra escola ha segut un èxit la jornada de Vaga, en el que fa referència a l´alumnat, de 205 alumnes han assistit al centre 27 (la qual cosa implica un seguiment de quasi el 87%).
.
S'ha preparat un escrit per a ficar en la porta i transmetre´l al Consell Escolar de demà dimecres:
.
"GRÀCIES ALS MARES I PARES DEL C.P. CARLES SALVADOR, PEL SEU COMPORTAMENT COMPROMÈS I SOLIDARI EN LA JORNADA DE VAGA, PERQUÈ HAN DEMOSTRAT EN DEFINITIVA QUE EL QUE VOLEN ÉS "MÉS I MILLOR ESCOLA PÚBLICA I VALENCIANA"
.
La Junta de l´AMPA.
...
PD: Us recordem que aquesta vesprada a les 18h hem quedat per anar tots i totes juntes a la manifestació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre hi ha gent que escolta a l´altre costat, però avui, dins la ràbia que sentim pels nostres governants de la Generalitat, estem contents per que els pares i mares de la nostra escola han tingut un comportament COMPROMÉS I SOLIDARI amb l´ensenyament públic i han reivindicat "MÉS I MILLOR ESCOLA PÚBLICA VALENCIANA", davant la nefasta política educativa del President Camps i del seu Conseller Font de Mora.
També es pot estar trist/ta pel que fa referència al professorat del Centre i la seua postura majoritària (11 de 15) en contra de la Jornada de Vaga. Ha segut cruel sentir a les 9 del matí la musica que rep a l´alumnat de l´escola, avui..., avui no era un dia normal, avui hi havia gent que recolzavem la Vaga, hi havien mestres que recolzaven la Vaga, avui no era dia de musica a l´entrada, avui...... els pares i les mares hem donat una lliçó amb el nostre compromís.

Josep.

Rafa ha dit...

El que ha fet, de forma majoritària, aquest claustre de mestres és molt significatiu.

Espere que no ens demanen un seguiment massiu quan "reivindiquen" solucions per altres tipus de carències que també té l'escola pública.

Ben cordialment

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.