dimecres, 9 de febrer del 2011

Carta oberta del President de l'AMPA a la Directora General de Règim Econòmic de la Conselleria d'Educació

A l'atenció de Mª José Vargas, Directora General de Règim Econòmic de la Conselleria d'Educació,

Pel present correu us adjuntem el cartell i la comunicació a les famílies que hem repartir durant aquestos dies pel centre, per a celebrar la V Jornada Reivindicativa del Carles Salvador.

Com ja sabeu des de fa més de sis anys tenim enquistat el barracó d'educació infantil 5 anys, encara que a l'octubre de 2007, la Conselleria va reconèixer la necessitat d'obres.
Però com sempre tot continua igual, tan sols fa un parell de setmanes els tècnics de la Direcció General de Règim Econòmic ens van comentar que ja estava aprovat el projecte d'obres al nostre centre, però no hi havia partida pressupostària, no hi han diners, en què es gasteu els diners de l’ensenyament públic?, (ens ho imaginem), com és possible que en el mes de gener no queden diners per a la xarxa pública?, no tan sols al nostre col·legi, al Ausiàs March d'Alboraia, al Santo Àngel de la Guarda de València...... i així molts més.

Com Directora General, espere que estigueu informada de les grans mancances que esteu deixant a l'ensenyament públic i a la vegada en una quantitat nombrosa de xiquets i xiquetes valencians, que sembla per a vosaltres no tenen el dret d'una escola pública, digna, de qualitat i en valencià. Esteu per a servir als ciutadans/nes, no per servir-vos d'ells i elles.

L'alumnat de la nostra escola, per la vostra irresponsabilitat i incompetència, estan perdent-se coses molt boniques:

Tenen un menjador tercermundista, on tenen que ficar taules ràpides per a que els alumnes més grans mengen ràpid i deixen lloc als més menuts.

No tenen una aula multi usos on poder representar les seus obretes de teatre.

Tenen des de fa més de sis anys un barracó (o contenidor de persones), que segons l'estudi fet per l'AMPA (mitjançant experts de la Universitat) en desembre de 2010, té una sèrie de problemes, com l'aïllament, l'estructura no està ben fixada al terra per la qual cosa qualsevol patada dels xiquets ocasiona soroll molest, les condicions acústiques són mediocres.


Quan plou, coms els últims dos anys en la festa de Nadal, s’ha d'ajornar tot, el mateix que la festa del XXV aniversari de l'escola, obres de teatre subvencionades per l'AMPA.......festes al pati.


Últimament anem a fer un estudi sobre el sostre de la zona amb teulada, aquest sostre fa més de vint anys que està ficat, hi han retalls, trossos que cauen, anem a veure si l'amiant pot causar malalties pulmonars i cancerígenes als nostres fills.

Mentre tant que fa l'administració educativa? Ara tingueu l'excusa de la crisi, però, i abans? Mai no heu retallat un euro dels grans esdeveniments (que tan sols és per uns quants) F-1, esdeveniments opulents en l'Àgora, milions d'euros desapareguts en la visita del Papa (i tots/es vosaltres en primera fila del majestuós temple), l'endeutament de la TVV de un valencià (llamado Camps), manipulada fins quedar-se sense audiència, l'Amèrica Cups, les mentides en les inauguracions dels 400 i pico col·legis nous (fiqueu uns finestra nova i ja està inaugurat). L’ajut al VCF amb diners de tots i totes els valencians (ha eixit el tir per la culata amb el donuts del nou camp), els 100.000 euros cada estació del pont de les flors.... i molt més que estaríem emplenant línies i més línies.

Mentre els nostres fills i filles gaudeixen d’un menjador fet pols i vell, gaudeixen d’estar en un contenidor de persones als cinc anys d’edat, gaudeixen de no fer una festa en condicions, doncs no hi ha lloc per a fer-ne, gaudeixen d’unes instal·lacions velles i obsoletes, gaudeixen de que els diners dels seus pares i mares s’utilitzen per a que uns governants incompetents i degut a la irresponsabilitat de les autoritats educatives, deixen el sol públic per a la construcció de centres privats amb valoració cinc estrelles.

En fi, ho torne a repetir, vosaltres esteu per a servir al ciutadà, mai no per servir-vos d’ells. Esteu per a vetllar per la seguretat i l’educació dels nostres fills i filles.... esperem que quan tinguen edat se’n recorden de la gent que no els ha deixat gaudir, quan tenien edat per a gaudir, i no se’n recorden mai de les vostres sigles polítiques.

Atentament

Josep Revert

President de l’Associació de mares i pares del CEIP Carles Salvador

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.