divendres, 18 de febrer del 2011



SAMARRETES TROBADA 2011 A BORBOTÓ

PODEU ENCOMANAR-LES FINS AL 8 DE MARÇ AL DESPATX DE L'AMPA

TAMBÉ PODEU RETIRAR LES QUATRE PAPERETES DE LA RIFA FINS EL 8 DE MARÇ AL DESPATX DE L'AMPA (US ATENDREM DIMARS I DIJOUS)






Com tots els anys ja arriba la Trobada d'Escoles Valencianes. La CAPPEPV i la Federació Escola Valenciana està organitzant amb els centres i associacions de la zona la XXIV TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ. La trobada d'aquest any es celebrarà el proper diumenge 17 d'abril a Borbotó. Com ja sabeu, la festa es paga, basicament, amb les aportacions de les famílies, mitjançant la compra de les paperetes, a raó de 4 paperetes per família, amb un total de 4€. Les famílies que compren la rifa seran obsequiades amb una carpeta de la Trobada per alumne. La samarreta de la Trobada té un preu de 8€ i tenim desde la talla 4 (per als més xicotets) fins a la SG (per als adults). Volem donar-vos les gràcies per la vostra participació i animar-vos a acudir amb els vostres fills i filles a la festa.

Nosaltres som de l'AMPA

La meva foto
No sóc jo ni eres tu. Som moltes i molts i volem ser tots. Véns?. Vine a l'AMPA del Carles Salvador: L'art de formar part.